dinsdag 4 juni 2013

Ikea Hackers en verkoop accessoires

Zaterdag vertelde ik jullie over Ikea hacks. Op pinterest en als op je op google Ikea hacks intikt kan je er veel over vinden. Zo ook de site Ikea hackers.


Ikea Hackers
Op Ikea hackers vind je een heleboel Ikea hacks, de site is er speciaal voor gemaakt. Je mag een foto opsturen van je eigen Ikea hack en deze kan dan worden geplaatst op de site. De site kan je hier vinden.

Een stoel bewerkt met verschillende kleuren wol.

Parts of Sweden

Via Ikea Hackers kwam ik terecht op de site parts of  Sweden. Deze site is geweldig. De site is speciaal gericht op de Ikea meubels. Je koop daar accessoires die niet in de Ikea winkel verkrijgbaar zijn en ik keek mijn ogen uit, want ontzettend gaaf!

Hieronder zie je bijvoorbeeld de EXPEDIT en de MALM kast. Je kan stickers kopen voor de kast en de kast is gevuld met kastje (die je los kan kopen). Je kan er stickers voor kopen en je hebt een compleet plaatje. Die zijn gelijk op maat gemaakt. Dus je hoeft zelf niet te prutsen. Dat geld natuurlijk voor alles wat op de site staat. Je kan ook een plankje kopen voor de EXPEDIT kast en zo je kast indelen voor meer opslagruimte, hieronder zie je een indeling voor bijvoorbeeld flessen wijn.

De stickers die je kan plakken op je MALM kast zijn ook erg leuk. Je kan ze hier vinden. Zo zijn er echt een heleboel producten te vinden. Ik zou zeggen, kijk eens rond op de site.

Sommige producten zijn wel erg prijzig en niet verkrijgbaar in de winkel. De producten die je daar koopt passen wel in/op je Ikea meubel en je hebt echt iets unieks. Je hoeft zelf niet te prutsen.

Parts of Sweden verzend wereldwijd en je kan met PayPal betalen.

Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een voucher van € 15,00 en op dit moment loopt er een actie 10% korting op de meubel stickers.

 

Was jij al bekend met parts of Sweden? Wat vind jij van de producten? Ga jij nu ook je Ikea meubels pimpen?

xoxo Elvira


1 opmerking:

  1. Wat een leuke site zeg, daar ga ik zeker eens kijken voor leuke IKEA inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen