dinsdag 5 februari 2013

Love is in the air... Valentijn cadeautjes

Het is alweer bijna zover, 14 februari, VALENTIJN! Alle restaurantjes zullen vol zitten met verliefde stelletjes en de winkels liggen op dit moment ook weer vol met hartjes, knuffeltjes en kaarten. 

zie je geen flimpje, klik dan hier
 

In veel winkels kun je producten vinden voor Valentijn. Zoals Kruidvat, Jamin, Douglas, Blokker etc. Je kan het zo gek niet bedenken cupcake vormpjes in de vorm van een hartje zodat je hartjes cakejes kan maken, knuffeltjes, kaarten, glazen met hartjes etc. etc.  Je kan je liefje natuurlijk verrassen met een heerlijk ontbijtje op bed of een lekker etentje.
 
 
Maar misschien zoek jij een origineel Valentijn cadeautje? Dan geef ik jou hier een aantal leuke tips!
 
Bedruk je eigen M&M's
 
Via de M&M's site kun je je eigen M&M's laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van liefje of je eigen naam. Speciaal voor Valentijnsdag kan je ook een foto laten bedrukken op een M&M. Eventueel kan je een clipart toevoegen, zoals een hartje of roos. Aaah, hoe schattig is dat?! De kleur van de M&M mag je zelf ook bepalen. Als je alles ingevuld hebt, kies je aan het eind een geschenkverpakking, zoals een plastic zakje of in een doosje. Deze variëren van € 2,49 tot € 70,00. Dus je kan het net zo duur of goedkoop maken als je zelf wil.
 
 
 
Je krijgt 5 euro korting op je M&M’s bestelling als je de code LOVE in vult tijdens het bestellen.(geldig tot 14 Februari 2013)
 
Gepersonaliseerde muurtegel 
 
Via Valentijngifts kan je een gepersonaliseerde muurtegel bestellen. Op deze muurtegel, in de vorm van een hart, kun je een tekst zetten, zoals een gedicht of iets anders wat je kwijt wilt. Misschien een tekst van een liedje dat je heel erg mooi vind. Je hebt 6 regels met 30 tekens en voor de auteur 13 tekens. Gepersonaliseerde muurtegel € 14,95 excl. verzendkosten van € 3,95.
 
 

 
Chocolade telegram
 
De Jamin heeft een choco telegram. Dit zijn chocolaatjes met een tekst. Ze hebben chocolaatjes met een vaste tekst. Zoals bijvoorbeeld met de tekst ik hou van jou en ze hebben nog veel meer teksten. De prijzen variëren van € 7,49 tot en met € 14,99.
 
Jamin chocotelegram love 'Ik hou van jou', € 9,99
 
Jamin chocotelegram love 'Love & Kisses' € 9,99
 
Ze hebben ook een chocotelegram met eigen tekst. Je kan dus zelf bepalen wat voor tekst jij erin wil hebben. Je kan bijvoorbeeld de naam van je vriendje erin zetten of een koosnaampje. De prijzen variëren van € 7,49 voor een korte tekst tot en met € 22,95 en je krijgt een langere tekst.
 
Jamin chocotelegram love 3 regels: jouw tekst € 12,49
 
Verkrijgbaar bij Jamin of in de webshop van Jamin, dan betaal je nog verzendkosten van € 4.95.

Je krijgt 10% korting op je Jamin bestelling als je de code Valentijn2013 in vult tijdens het bestellen.(geldig tot 14 Februari 2013)

 
Je eigen dushi
 
Via de site van Dushi like you kan je een eigen gepersonaliseerde knuffel laten maken maken. Zo heeft je schatje altijd een "dubbelganger" van jou bij je. Je kan uit verschillende dingen kiezen, zoals geslacht, huidskleur, haren, kleding etc. De Dushi krijg binnen met een boxer of hipster aan. De kleding mag je zelf aantrekken en wordt gepersonaliseerd met een door jou geschreven kaartje die aan de pols hangt.
 
De dushi die ik hieronder heb gemaakt kost € 30 incl. verzendkosten.
 
 
 
Sneakers met foto en tekst
 
Via de site Yoursurprise kun je sneakers met je eigen foto en tekst bestellen. Het materiaal is van katoen (schoen) & rubber (zool). De sneakers zijn te verkrijgen in de maten 35 t/m 43. De opdruk heeft een diameter van 5 cm. Heerlijk sportieve gympies! De prijs is € 24,95 excl. € 5.95 verzendkosten.
 
Prosecco met foto etiket
 
Ook via Yoursurprise kun je dit heerlijk flesje prosecco met foto etiket bestellen. Zo kun je een foto van jezelf of jullie samen erop laten plakken of een tekst er op laten zetten. Je kunt daarna samen de heerlijke prosecco opdrinken bij de open haard. Hoe romantisch is dat...?!
De prijs is  € 14,95 excl. € 5,95 verzendkosten. Je kan er ook voor kiezen om de fles te verpakken in een kistje, maar dan betaal je iets meer. (Voor een houten kistje  € 3,95 extra of een luxe gelakten houten kistje voor € 5,95 extra.)
 
 
 
Op het internet zijn er zo nog veel meer van dit soort leuke cadeautjes te vinden. Ik heb er een paar met jullie gedeeld. Jullie hebben nog iets meer dan een week de tijd om iets voor je Valentijn liefje te kopen en bestellen. Dit zijn best originele cadeautjes om te geven.  En... wil je het toch een beetje simpel houden? Een bos rode rozen doen het ook altijd goed voor een vrouw!
 
 
Wat vonden jullie van de tips? Gaan jullie je Valentijn verrassen? Ga jij nog een cadeautje kopen en wie ga jij verrassen?
 
xoxo Elvira


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten