vrijdag 15 februari 2013

Telefoonhoesje HTC one X

Om mijn HTC one X te beschermen heb ik een telefoonhoesje. Tegenwoordig hebben ze veel verschillende soorten hoesjes met allemaal leuke printjes. Wil je geen printje, dan hebben ze ook nog altijd de simpele hoesjes.


Mijn telefoonhoesjes koop ik eigenlijk altijd via Ebay. Ik koop ze daar omdat ze veel goedkoper zijn en zo kan ik ook meerdere hoesjes kopen.

Dit zijn mijn hoesjes, die ik tot nu toe heb.


Dit is een klaphoesje. De voor- en achterkant van de telefoon zijn beschermd. Dit hoesje heeft een leuk luipaard printje.


 ongeveer $ 5,00

Dit hoesje beschermt alleen de achterkant van je telefoon. Ik vind het leuk omdat het een cassettebandje is en die kennen we tegenwoordig niet meer. Mijn achtergrond afbeelding matcht mooi met de rand van het hoesje.


ongeveer $ 3,00

Dit is een simpel hoesje voor de achterkant van de telefoon, ik vind het wel fijn als er iets om je telefoon zit voor de grip.

ongeveer $ 2,00

En ik heb zelf een hoesje gehaakt en de wol had ik gekocht bij de Zeeman. Ze hebben daar leuke wolletjes. Dit hoesje gebruik ik als ik de "achterkant hoesjes" om mijn telefoon heb zitten. Als extra bescherming. Ja, ja, ik ben heel zuinig met mijn telefoon. Het is mijn baby.


Ik heb mijn telefoon zelfs voorzien van een klein diamantje. Het is een anti stof plugje, maar ik vind het gewoon leuk uitzien. Op Ebay kan je verschillende soorten anti dust plugs vinden.


Hieronder een paar voorbeelden van anti-dust pluggen. De prijzen variëren van $ 1,00 - $ 10,00.


Daarnaast gebruik ik een pennetje, soms wel makkelijk, sommige knopjes zijn zo klein. (ondanks dat ik een koelkast van een telefoon heb, ja het mag weer een grote telefoon!)


Ik wissel graag mijn hoesjes om voor een ander. Ik was al aan het speuren op Ebay en deze heb ik gevonden.

Deze bloemen-vlinder print is erg schattig en kost $ 8,44.


Ik love retro stuff! Een ouderwets cassettebandje of boom box radio. Erg leuk! Deze 2 hoesjes kosten samen  $ 10,98.

of een camera en cassette tape. Deze kosten samen  $ 5,98.


Kijk nou, dit schattige beertje. Dit is Rilakkuma, een Japans beertje. De bruine beer kost $ 3,99 en een andere kleur zoals een roze kost $ 6,99.


Kijk naar deze, Stitch van de bekende films Lilo and Stitch. De prijs is $ 6,93.


Ebay heeft echt leuke hoesjes, voor ieder wat wils. Het ligt eraan hoe de koers staat van de dollar. Die wisselt iedere dag. Voor een hoesje van $ 6,93 betaal je ongeveer € 5,55.  Het enige nadeel van Ebay is dat je soms lang moet wachten voordat je je hoesje binnen hebt. Soms binnen een paar weken, maar meestal duurt dat toch een week of vier. Maar ik vind het helemaal niet erg om lang te wachten. Ik vind het altijd weer een verrassing als er een pakketje in mijn brievenbus ligt. Ik ga er denk ik nog eentje uitzoeken, maar ik weet niet welke. Moeilijk! Ik heb er nog genoeg, dus mag niet klagen.

Gebruik jij een hoesje voor je telefoon? Welk hoesje heb jij? Hou jij van een simpel hoesje of ga jij toch voor een leuk printje?

xoxo Elvira




3 opmerkingen:

  1. Leuke blog en zeer leuke hoesjes!! :)
    Ben ook helemaal verliefd op je wallpaper.. Mag ik vragen waar je em vandaan hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! De wallpaper heb ik via de app "Zedge". Ik vind dat Zedge sowieso echt hele leuke wallpapers heeft. Ik zoek nog voor je. Hij staat bij mij opgeslagen als "Nice Wallpaper_7". Maar ik heb hem nog steeds niet op Zegde gevonden. Als ik hem vind, laat ik het je weten!

      Verwijderen
  2. Ur welcome ;) Zedge is idd een hele leuke app met heel veel mooie wallpapers! Ik wacht geduldig af.. Thnx

    BeantwoordenVerwijderen