zondag 10 maart 2013

(B-day) wishlist

Go shawty it s MY birthday . . .
We gon' party like it's my birthday. . .
Vandaag ben ik jarig! Hiep hiep hoera!

zie je geen filmpje, klik dan hier.
Voor het eerst in mijn leven vier ik het niet. Ik heb er dit jaar niet zoveel zin in en overigens ik ga naar het webshop till you drop event! Ook een leuk cadeautje toch? Even lekker erop uit!

Ik heb toch nog wel een aantal dingen op mijn verlanglijstje/wishlist staan:

- Kat von D boek, Go big or go home
 (rond € 30,00, beschikbaar vanaf 16 april 2013)
 
De andere 2 boeken heb ik ook van haar. Ik vind haar echt een goede tattoeerster. Ze is gespecialiseerd in het tatoeëren van portretten. Ik vind haar kledingstijl ook echt supercool. Zij heeft heel veel Jeffrey Campell schoenen. I love! Ik heb haar serie, LA Ink op tv ook gevolgd, vond het helemaal geweldig!
 
Hier een filmpje van haar schoenenkast. Ze heeft echt superveel schoenen en ook hele leuke. I am jealous!
 
zie je geen filmpje, klik dan hier

- Swarovski pen, Crystalline Lady Ballpoint Pen, Anthracite
(+/_ € 29,00 ) 
 
Ik hou van bling! Zo mooi die steentjes in de pen. Ik kwam deze pen tegen op het vliegveld en jammer dat ik de pen toen niet had gekocht. Staat nu nog steeds op mijn wishlist.

- Tekentablet van Wacom - Bamboo Pen
(+/- € 60,00)
 
Ik gebruik de laatste tijd weer veel photoshop. Ontzettend leuk programma, waar je zoveel mee kan doen. Dit tekentablet lijkt mij zo handig om mee te werken, omdat je veel preciezer er mee kunt werken.

- Kitty kat clock
($ 50,00 kleine klok,  grote klok $ 60,00, standaard € 20,00)
 
Dit klokje vind ik zo cool en staat ook al heel lang op mijn lijstje. De standaard wil ik er ook bij hebben, want zo kan ik de klok neerzetten en hoeft hij niet opgehangen te worden.

- Water koker
(€ 40,00)
 
Op dit moment heb ik een lekkende waterkoker. Best irritant. Dus er mag best snel een nieuwe komen. Ik vind de doorzichtige waterkokers erg leuk om te zien en die ouderwetse fluitketel modellen zijn ook erg leuk.


 
 
Het is niet een hele grote lijst, maar op dit moment heb ik niet zoveel te wensen, qua kleine cadeautjes dan. Mijn expensive wishlist was wel wat groter.
 
Heb jij nog leuke dingen op je (b-day)wishlist staan?

xoxo Elvira


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten