woensdag 13 maart 2013

Shoplog: Action maart 2013

Er is weer een Action in Arnhem centrum, Yeaaah! Een paar jaar geleden zat er een kleine Action in de Steenstraat en die ging plots weg. Deze Action zit ook nog eens op een paar meter afstand van mijn werk. (Yeaah, slecht voor mijn portemonnee :P, gelukkig koop je vaak veel voor weinig :) scheelt weer een beetje) Het 3e filiaal is geopend op 7 maart 2013. Ik ben er gelijk een kijkje gaan nemen.

 
 en kwam weer met een grote gevulde tas buiten gelopen. Ik heb de volgende producten gekocht.
 
 
2x Nagellak stripers € 1,39 p.s. (zitten 3 stripers in een verpakking)
Stenen hartje, Love the Life you Live € 0,88
Zelfklevende juwelen stickers € 0,99
 
De witte striper kwam je al tegen in de nail art lieveheersbeestje. Ik vind ze best fijn en ze zijn erg goedkoop. De quote op het stenen hartje vind ik wel mooi en die ga ik hangen aan mijn takkenbos, die je verderop ziet. De zelfklevende juwelen stickers kan ik bijvoorbeeld plakken op een vaas om deze te versieren. Ik weet nog niet precies wat ik ermee wil.
 

 
Lip tattoo, 5 stuks € 0,89
So me BB cream, medium € 1,99
Muffin/cake vormpjes in hartvorm, 12 stuks € 1,99
 
Ik ben benieuwd naar deze goedkope lip tattoo. Ik kan het in ieder geval meerdere malen proberen, want er zitten 5 in de verpakking. De originele (echte) zijn van violentlips. Die ik heb ik trouwens nog nooit uitprobeert. Wel veel filmpjes van gezien. Ik vind ze best geinig.
 
De BB cream is heel goedkoop en ook ben ik heel erg benieuwd naar dit product.
 
De muffin/cake vormpjes heb ik gekocht voor de DIY solid lotion bar, zodat ik eens af kan wisselen qua vormpje. Ook kan ik deze gebruiken voor het bakken van muffins.
 

2x Nagelstickers € 0,59 p.s.
Mini nagelstickers € 0,79
 
Ik heb al diverse nagelstickers uitgeprobeerd en nu ook benieuwd naar die van de Action. Ik vind ze handig omdat je nagellak niet hoeft te drogen. Mijn nagelstickers bleven vaak maar 1 dag mooi. Dus dan vind ik als deze ook een dag blijven zitten een mooie oplossing voor een klein prijsje. De mini nagelstickers zijn leuk als decoratie op je nagel.
 

Muffinvorm, 19 x 28 cm € 2,89
Plastic bestek, 18 stuks € 0,99
IJsblokjes in hartvorm, 10 zakjes voor 10 hartjes € 0,42
 
De muffinvorm is handig voor het maken van muffins en om andere dingen te bakken. Op de high tea van afgelopen zaterdag had een vriendin quiche gemaakt in zo een vorm met bladerdeeg en dat vond ik echt een super goed idee!
Het plastic bestek ziet eruit als echt bestek. Altijd handig om in huis te hebben voor als je op weg gaat, b.v. picknicken en dan kan je alles weggooien.
In het zakje van de laatste foto een zakje in de vorm van hartjes zodat je hartjesvorm ijsblokjes krijgt. Dat staat toch schattig in je glas.


Elastische boekenkaft ca. 40x22 € 0,99
Takken met haakjes € 1,49
 
De elastische boekenkaft is heel handig om je boek te beschermen.
 
Een takkenbos in het wit met haken. Deze kan je ophangen en daaronder zijn 5 haken waar je accessoires aan op kunt hangen. Ik hang sowieso het stenen hartje eraan en verder wil ik nog kijken of ik een leuke DIY kan verzinnen.
 
Dit waren mijn aankoopjes.

De Action Arnhem kun je vinden:

Heerlenstraat 44-45 Arnhem (Woonboulevard Arnhem)
Doctor C. Lelyweg 8, Arnhem
Nieuwstraat 8, Arnhem (centrum)

Kijk hier voor een Action bij jou in de buurt.

Ben jij al in de nieuwe Action geweest? Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Komen jullie vaak in de Action?
 
xoxo Elvira


 

 

2 opmerkingen:

  1. Nee ik ben nog niet in de nieuwe Action in Arnhem geweest. Wel maandag in Velp geweest en wat is het toch een leuke winkel wordt er altijd helemaal blij van :) Heb maandag ook die liptattoos gekocht. Echt benieuwd naar. Verder zie ik nog wat leuke dingen in jouw shoplog staan, wordt er hebberig van haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk je berichtje! Dank je! Ik word ook heel blij van de Action. Lekker snuffelen en ze hadden dus best wel veel nieuwe dingetjes. Dus er kwam steeds meer in mijn mandje . . . gelukkig is het niet zo heel duur! En het is ook leuk dat je op een goedkope manier dingen kunt uitproberen, net als die lip tattoos. De echte vond ik bijvoorbeeld te duur om uit te proberen. ;)

      Verwijderen