zaterdag 9 maart 2013

Webshop Till You Drop event

Een vriendin van mij had kaarten gewonnen voor het nieuwe event "Webshop Till You Drop". Het event wordt vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.  Dit weekend ga ik er heen. Ik ben heel erg benieuwd.

  

Volgens de website:
Heerlijk offline shoppen bij de leukste (web)shops op het nieuwe event Webshop Till You Drop. Op 8, 9 en 10 maart 2013 wordt Hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een hippe trendy locatie (thema New York). Hier vind je de leukste, hipste en meeste originele (web)shops bij elkaar. Ook een leuke kans om de personen achter de (web)shops te ontmoeten. Tijdens of na het shoppen kan je op verschillende pleinen heerlijk relaxen. Uiteraard is de catering hierop aangepast en kan je ook genieten van een hapje en een drankje. Webshoppen krijgt hierdoor weer een heel andere dimensie.

Het thema New York spreekt mij gelijk aan. I love New York. Ik ben er in 2011 geweest.

New York, 2011

Ik heb gelijk gekeken of ik bekende webshops kon vinden.  Dit  zijn de enige webshops die ik tot op heden ken:

- http://www.lookx.nl/
- http://www.relax-pillow.nl/ (deze ben ik ook weleens tegen gekomen op de markt en de huishoudbeurs)

Je kan je ook inschrijven voor diverse workshops. Dat hebben wij gelijk gedaan.  We gaan een Chinese yoga doen en we leren hoe we smokey eyes moeten maken.

Ik vind het een erg leuk concept en erg leuk om kennis te maken met nieuwe webshops en natuurlijk de spulletjes die ze verkopen en zeg nou zelf welke vrouw houdt er nu niet van shoppen . . .

Was jij al bekend met dit event? Ga jij naar de webshop till you drop of sla jij over?

xoxo Elvira
1 opmerking: