zondag 27 januari 2013

Weird shoes

I love shoes..., welke vrouw niet? Mijn vriend vind dat ik teveel schoenen heb en als er een nieuw paar schoenen gekocht zijn, moeten er ook weer een paar weggegooid worden. Uuh NOT! Rare gedachtes hebben die mannen. Maar ik denk dat alle mannen dat wel vinden dat hun vriendinnetje teveel schoenen hebben. Vrouwen houden nou eenmaal van schoenen. Ik vind pumps met van die killerheels heel erg mooi, maar zelf kan ik er niet goed op lopen.
I know, je moet oefenen, oefenen oefenen. Eerst beginnen met een hak van een paar centimeter en dan je hakhoogte uitbreiden naar steeds hoger. Ik heb het geduld er niet voor... en ik heb helaas ook best een brede voet, waardoor mijn voet niet goed uitkomt in een pump. De onderstaande exemplaren vind ik echt prachtig!

 
De bovenstaande exemplaren zijn best ``normaal``. Tegenwoordig maken ze echt vanallerlei schoenen. Schoenen met pistolen of lipstick als hak. Je komt de meest vreemde gevallen tegen.

Laten we eens kijken naar een aantal weird shoes: 
 
De bekende schoenen van Lady Gaga. Ziet er toch wel een beetje vreemd uit. Alsof je hele rare voeten hebt.
 
 
 
Hakken op rare plaatsen..

 
Voor mensen die niet kunnen kiezen...


 
Dit vind ik van die vreemde schoenen, het zijn net balletschoenen. Daar kun je toch helemaal niet op lopen??? Dit zijn echt vreselijke schoenen.
 

Poten van een koe of geit. Hopenlijk zijn het geen echte?!

 
Alsof er echt kaugom aan je hak is blijven hangen, maar het is een hak. Best geinig.


 
De schoenen met de bloemen zien er nog best fleurig uit zo. Best leuk. Maar die spin in het plateau, nee mij niet gezien! Ik zou heel hard wegrennen.

 
Voor als spagetti je lievelingseten is...
 
 
 
Lijkt mij erg pijnlijk en oncomfortabel.
 

 
 
Zie je geen filmpje: klik dan hier.
 
Dit zijn wel hele vreemde schoenen. De schoenen zijn tot stand gekomen tussen een samenwerking van kunstenaar Leanie van der Vyver en Nederlandse schoenenontwerper Rene van den Berg. Ik weet niet wat zij hebben gedacht toen ze deze schoenen hebben gemaakt. 
 

Best grappig

 
Dubbel dubbele dubbel...?? plateau, dat is wel erg hoog.
 

 
Pumps n.a.v. de film Alien


Kijk uit of ik schiet of ik stomp je in je gezicht. Scarry. Pump voor 2 doeleinden. Als iemand eens een keer vervelend is, trek je gewoon je pump uit.
 
 
Mannen en schoenen
 
Zo zijn er ook mannen die zich bezighouden met schoenen. Vooral de Lady Gaga schoenen worden nagemaakt.

 
Zie je geen filmpje: klik dan hier.
 
De meeste schoenen die we vandaag hebben gezien, zijn wel extreem oncomfortabel. De bloemen schoenen en de zwarte pistolen schoenen zijn mijn favoriet. De meeste zijn toch wel erg weird.
En dit blijft toch een droom voor mij!

 
Welke vrouw wil dat nou niet.... ??!!
 
Wat vond jij van de schoenen? Zou jij ze kunnen dragen?

xoxo Elvira
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten