woensdag 27 februari 2013

Koopzondag Arnhem 3 maart: gratis OV en parkeren

Arnhem is de leukste stad van Nederland. Nou ja, een van de leuke steden van Nederland. A.s. zondag is het weer koopzondag en de gemeente Arnhem heeft een leuk actie bedacht. Gratis OV en parkeren. Ik heb het geluk dat ik met de benenwagen kan. Ik woon lekker dichtbij, das pas fijn!

 

Maar voor degene die niet dichtbij wonen of kennis willen maken met Arnhem, kan dus op zondag 3 maart gratis parkeren of met de bus reizen.


Lees hieronder wat de voorwaarden zijn!

Als bezoeker kunt u genieten van gezellige drukte maar ook van rust en sfeer in de Arnhemse binnenstad. Tijdens de koopzondag op 3 maart maken wij uw bezoek echter nóg aantrekkelijker.

Voor wie, wanneer en waar?Op deze dag kunnen bezoekers, tussen 11.00-19.00 uur, gratis parkeren in één van de gemeentelijke parkeergarages: Musis, Langstraat en Centraal. De Velperpoort parkeergarage neemt óók deel aan deze actie. Tevens kunnen bezoekers op die dag in Arnhem gratis met de bus reizen tussen 11.00-19.00 uur. Dit geldt alleen voor de stadslijnen 1 t/m 9.

Uitleg actie
In de deelnemende parkeergarages en in het centrum staan kramen waar de bezoeker op vertoon van een aankoopbon van die dag uit de binnenstad een actievoucher ontvangt. Dit geldt zowel voor een winkel- als een horecabesteding. Op vertoon van deze actievoucher, samen met de inrijkaart van de parkeergarage, verstrekt de beheerder tot 19.00 uur een gratis uitrijkaart.

De winkels in Binnenstad Arnhem zijn geopend van 12.00 tot 17.00 / 18.00 uur. Gezellige drukte, maar ook rust en groen met sfeervolle terrasjes en lunchrooms. De bekende warenhuizen maar ook een keur aan mooie speciaalzaken vullen de hoofdstraten. De statige singels omringen het sfeervolle centrum. Rondom de hoofdstraten vindt u een aantal steegjes met hun unieke sfeer, speciale boetieks en eetgelegenheden, zoals het Stegenkwartier. De binnenstad van Arnhem is contrastrijk, veelzijdig én creatief…

Voor meer informatie ga naar Binnenstad Arnhem.

John Frost brug
 
Ik zelf ga meestal doordeweeks winkelen, omdat ik ook vlakbij de stad werk. Maar wilde jullie dit toch even mededelen. Best een leuke actie toch? Denk dat het wel extra druk gaat worden...

Hoe vaak ben jij te vinden in Arnhem? Ga jij vaak winkelen op een koopzondag?

xoxo Elvira


Geen opmerkingen:

Een reactie posten