zaterdag 23 maart 2013

Lekker kleien met de Kleiduifjes

Pasgeleden was ik in Jaarbeurs in Utrecht en we mochten met ons kaartje van de Webshop till you drop ook naar de Love & Marriage beurs. Ik weet niet of ik zelf ooit ga trouwen, maar als ik ga trouwen dan wordt het geen groot feest. Al die keuzes die je moet maken, wie nodig ik uit en wie niet en zo een bruiloft kost bakken vol met geld. De jurk kan je een keer aan en hangt een dag later weer in de kast. Ik geef mijn geld liever uit aan een vakantie of iets anders leuks. Op de beurs kwam ik de kleiduifjes tegen en wat een ontzettend leuk idee voor een bruiloft!Wat zeggen de kleiduifjes:

Huwelijksbeeld: een kunstwerk gemaakt door al uw gasten. Met de Kleiduifjes maken alle aanwezigen tijdens de bruiloft een huwelijksbeeld. De tastbare herinnering aan het samenzijn van uw dierbaren, familie en vrienden.
Op lokatie: iedere aanwezige krijgt een bolletje klei. Hiervan wordt een persoonlijke gelukswens voor het bruidspaar gemaakt. Al deze gelukswensen komen samen in het kunstwerk. Dit wordt onder professionele begeleiding gebouwd. Na afloop van uw feest wordt het beeld gebakken en geglazuurd in het atelier. Ook krijgt het beeld een onderstel zodat het een mooi vrijstaand kunstwerk wordt.


Samenzijn: op de huwelijksdag komen er twee partijen samen, de familie en vrienden van de bruid en die van de bruidegom. De Kleiduifjes verenigt deze partijen in een kunstwerk, een symbolisch geluksmoment voor het huwelijk.

Maatwerk: Speciale wensen zoals een naam, initialen of een lampje zijn in het beeld te verwerken. Aan de hand van de voorbeelden kunt u kiezen welke kleur het beeld krijgt.

Boekje:  indien u dat wenst nemen wij een fotograaf mee. Iedereen gaat met zijn of haar gelukswens op de foto. Van al deze foto's wordt een boekje gemaakt. Op deze manier kan het bruidspaar later met behulp van het boekje de personen bij de gelukswens in het kunstwerk plaatsen.

Kunstenaar: maker van de Kleiduifjes Camile Smeets (1983), stamt uit een familie van kunstenaars. Ze studeerde in 2009 af aan de keramiekafdeling van de Gerrit Rietveld Academie. "Het maken van beelden is voor mij dromen in klei. Het ontastbare dat tastbaar moet worden gemaakt voordat het weer vervaagt".

Dit kunstwerk, gemaakt door uw gasten, is een onmisbaar en exclusief aandenken aan uw huwelijk. Voor een bedrag vanaf € 850,00 komen de kleiduifjes bij u op lokatie en leveren zij het kunstwerk aan u.

Voor meer informatie kijk op: kleiduifjes. Er staat ook een filmpje die is gemaakt op de Love & Marriage beurs en daar wordt uitgelegd hoe de kleiduifjes te werk gaan.

Ik vind het echt een ontzettend leuk en origineel idee! Erg leuk voor een bruiloft. Het idee van een fotoboekje erbij is ook erg leuk, omdat je dan kan achterhalen wie wat heeft gemaakt. Nu maar hopen dat je gasten er iets moois van maken ;).

Je kan er ook voor kiezen dat je zo een beeld maakt met een familiedag, jubileum, familiefeest, teambuilding met je werk etc.  Dus hoef niet alleen voor een trouwdag te zijn. Hieronder zie je nog een leuk filmpje van de kleiduifjes.

zie je geen filmpje, klik dan hier
 
 
Echt een heel leuk aandenken en je hebt een uniek kunstwerk die niemand heeft.
 
Ga jij trouwen? Of ben je al getrouwd? Wat vind jij van de kleiduifjes?
 
xoxo ElviraGeen opmerkingen:

Een reactie posten