woensdag 20 maart 2013

Nagelstickers Action

Vorige week kocht ik bij de Action nagelstickers, zoals je al in de Action Shoplog kon zien. Ik vind nagelstickers wel handig, omdat je niet hoeft te wachten totdat je nagellak droog is en je hebt ook gelijk een super tof printje op je nagels, die kan je zelf niet zo snel maken.

Ik gebruik vandaag de stickers met de roze/witte steentjes. Je hebt alleen een nagelvijl en wat nagellak remover nodig. De nagellakremover is ook van de Action en ruikt naar appeltjes. Ik geloof 2 van die potjes voor € 1,00. 
 
 
Je maakt je nagels schoon met de nagellakremover.
 
Kies de nagelsticker die het beste overeenkomt met jou nagel. Wees voorzichtig met de sticker van het velletje af te halen, want de sticker scheurt wel heel snel.
 
Plak de nagelsticker op je nagel en druk goed aan. Het is heel belangrijk dat je goed aandrukt, want anders valt de sticker er weer af.
 

Ik heb mijn eerste paar nagels met de nagelvijl gedaan, maar je vijlt al snel teveel van je nagel af.  Ik heb bij de rest van de nagels de sticker voorzichtig langs het randje afgescheurd. Ik vond het resultaat veel mooier.


Ik vind deze nagelstickers heel mooi! Leuk printje en zijn makkelijk op te plakken. Ze hebben trouwens meer verschillende printjes. Let wel op dat je dus de stickers voorzichtig eraf haalt, want ze scheuren snel. Deze nagelstickers houden het een avondje vol en je moet je handen niet wassen, wat ze laten wel snel los. Maar voor zo een prijs vind ik het niet erg dat het voor een avondje is.

Heb je er genoeg van en wil je de restjes verwijderen. Dan heb je nagellakremover nodig om het eraf te halen. Ze gaan er dan heel makkelijk af.

De stickers die je over hebt, gooi je niet weg. De overgebleven nagels plak ik op de nagel en de rest lak ik met een bijpassend kleurtje. In dit geval roze. Zo maak je optimaal gebruik van je stickers en nu heb je weer hele andere nageltjes.


De nagelstickers te koop bij Action voor € 0,79. In het pakje zitten 14 nagelstickers en er zijn verschillende printjes verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze nagelstickers? Gebruik jij nagelstickers? Zo ja, welke?

xoxo Elvira


2 opmerkingen:

  1. Ik ben momenteel ook nagelstickers van de action aan het proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cool, wat leuk! Ze zijn leuk he en goedkoop! En vind jij het wat? Binnenkort een review van andere nagelstickers. Die ik ook erg fijn vind!

      Verwijderen